top of page

The American School of Bulgaria  e международная акредитованная школа, която дава възможност на Вашем дете да получи диплом за завършено среднее образование от САЩ и да продължи обучението си си по целия свят.

Учебный процесс е администриран от САЩ и се проверка във Варна, под руководством высококвалифицированных американских преподавателей.

 

Обратите внимание на несколько программ для обучения:

 

Хибридная програма – информационная служба обучает в българско училище и в Американской школе Болгарии едновременно и след завършване на  12-ти клас получала две диплома за завършено среднее образование – българска и американска.

 

Учебни предметы – Английская литература (4 нива), Американская история, Американское право и экономика.

Учебен план – ученикът трябва да посещава  The American School of Bulgaria  2 пъти седмично за 2 часа, сутрин или следобедост в зависимости от учебната му програма в прочее училище.

Такса за обучение - 2600 евро на година, включая всички учебни материалов. Заплаща се еднократна такса еднократна такса от 150 евро за първата година.

Изыскания _cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_ – Завършен 7-и или по-горен клас и В2 ниво на владене на англ. език.

 

Пълна програма – Вашето посетителей само The American School of Bulgaria  и в краях на обучението си получаю диплом за завършено образование  от ЩСА, легализована с апостил от образования Министерство щата Флорида.

 

 

Учебни предметов – 4 основы и 2 избираеми на година, с възможност за допълнительни предметов.

Такса за обучение  – 6600 евро на година, включая 6 предметов и по 1000 евро на година за всеки допълнителен предмет. Заплаща се еднократна такса от 150 евро за платеж година.

Изыскания – Завършен 8 клас или по-горен клас и В2 ниво на владении на английском език.

 

 

Ние предложения:

  • Квалифицированные специалисты от САЩ и Болгарии, които да помогнат на Вашем то дете да разкрие пълния си потенциал и постигне максимальны результаты.

  • Учебен процесс в малки группы и индивидуальная работа со всеки ученик.

  • Тясна връзка между ученицами, родителями и ученицами.

  • Современные интерактивные методы на преподаване.

  • Подготвителни езикови курсе, в случаях, когато детето не е достигнало към моментов на кандидатстване необходимо ниво на владении на английско език.

Университети, в които издана от Американской школы Болгарии диплом е знак за качественно среднее образование:

Университеты във Великобритании: 

Университеты во Франции и Испании:

Както и всички университети в Съедините американски щати.

bottom of page